Около 20:55 часа на 28 август автопатрул на РУ-Сливо поле е

...
Около 20:55 часа на 28 август автопатрул на РУ-Сливо поле е
Коментари Харесай

Спипаха дрогиран шофьор в Сливо поле

Около 20:55 часа на 28 август автопатрул на РУ-Сливо поле е спрял в региона на бул. България в гр.Сливо поле лек автомобил марка " Опел ", модел " Астра " със силистренска регистрация. При последвалата инспекция на лидера е открит мъж от с. Цар Самуил на 28 година Шофьорът е пробван с механически средства, като при инспекцията за приложимост на наркотични субстанции е регистрирана позитивна проба за метамфетамин и амфетамин. В хода на полицейските дейности на предната седалка в колата в портмоне е открит станиол с увита в него доза кристално вещество, за която лидерът е обяснил, че е за негова лична приложимост.

Констатираното на място е документирано от служителите на реда, а мъжът е бил арестуван, обискиран и конвоиран до УМБАЛ " Канев " в гр. Русе, където отхвърля да даде проби за проучване пред здравно лице.

На 28-годишния мъж е формиран акт, конфискувани са му свидетелството за ръководство на МПС и контролния ваучър, материалите по случая са предадени на проверяващ служител на реда и е стартирано бързо произвеждане с оглед закононарушение по чл.343б ал.3 и член 354а, ал.3 от Наказателен кодекс.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР